Muziek en disco in Dorpshuis

Uitnodiging n Woensdagmiddag 21 februari van 15:00 - 17:00 is er voor kinderen in het Dorpshuis een mini disco.

Kinderen maar ook ouders, opa's en oma's kunnen voor €2 per kind komen dansen, zingen en springen. Een week later, donderdag 1 maart van 15:00-17:00 is er tijdens de Soos uren een gezellige muziek middag. Er komt een bandje leuke muziek spelen uit de jaren 50/60, maar ook zeemansliederen en muziek van nu. Heeft u zin om te komen dansen of zingen? Kom dan gezellig naar deze muziekmiddag welke gehouden wordt in het Dorpshuis aan de Hofweide. Toegang is gratis.


Vespers Veertigdagentijd

Valkenburg n In 'De Goede Herder' aan de Hoofdstraat 35 in Valkenburg organiseren de drie samenwerkende protestantse kerken 'De Open Hof', 'De Rank' en 'De Goede Herder' op vier woensdagavonden korte bezinningsmomenten. Deze zijn op 21 en 28 februari en op 7 en 21 maart. Biddag voor gewas en arbeid, 14 maart, vieren de drie kerken op hun eigen wijze. De vespers beginnen om 19.30 uur en duren een klein half uur. Voorgangers zijn: Ds. Liesbeth Oort, Ds. Marjan Zebregs, Ds. Karel Koekkoek en geestelijk verzorger Cor van Vliet. Zij hopen dat ook mensen, die niet kerkelijk meelevend zijn, hen weten te vinden voor een betekenisvolle onderbreking van het dagelijkse leven.


Boeketdienst

Kerk n Zondag 18 februari spreekt ds. Arenda Haasnoot in de Boeketdienst. Het thema is: 'Liefde spreekt de waarheid'. Dienstleider is Tom van der Plas. Muzikale medewerking Romans Twelve. Er is crèche aanwezig. De dienst begint om 17.00 uur in de Immanuëlkerk.