Concert

Orgel n Op vrijdag 16 februari geeft het Op Maat Ensemble een concert in de Hervormde Kerk te Valkenburg aan het Castellumplein met het thema "Second Wings". Maar liefst tien muzikanten gaan met elkaar verschillende liedjes ten gehore brengen onder de bezielende leiding van Cees Wassenaar. Er worden diverse luisterliedjes ten gehore gebracht van filmmuziek tot musicals, ballad tot klein kunst. Voor slechts €10 (inclusief koffie/thee) kunt u deze avond meemaken. De opbrengst is geheel bestemd voor het nieuw te bouwen orgel. Tickets zijn te koop via orgelvalkenburg@gmail.com. Kan ook bij de deur, zolang de voorraad strekt. Het concert start om 20:00 uur, de kerk gaat open om 19:30 uur.


Inloopochtend

Uitnodiging n Woensdag 21 februari organiseren de vrijwilligers van de plaatselijke kerken in Valkenburg weer een inloopochtend. Deze wordt gehouden in het Trefpunt aan het Boonrak te Valkenburg. Een ieder die zin heeft om even gezellig te babbelen, een kopje koffie te drinken of zo maar even binnen te lopen is van harte welkom tussen 10.00 uur en 11.30 uur.


Postzegelveiling

Hobby n Dinsdag 13 februari houdt postzegelvereniging Katwijk-Rijnsburg weer haar jaarlijkse grote veiling. Voor echte verzamelaars een niet te missen kans om de verzameling aan te vullen. Het aanbod is ook dit jaar weer zeer divers: kostbare zegels van Nederland zoals een telegram- en postpakketverreken zegel – en ook van België en daarnaast landen- en themaverzamelingen van vlinders en vuurtorens. Ruim negenhonderd kavels gaan onder de hamer. De kavellijst is te vinden op de website: http://www.postzegelverenigingkatwijkrijnsburg.nl/ onder 'veiling'. Alle kavels kunnen worden bezichtigd op de veilingdag 13 februari van 16.00 tot 19.30 uur. De veiling begint om 20.00 uur., in wijkgebouw De Wiek, Fresiastraat 12 in Katwijk a/d Rijn.