Afbeelding
Foto: pr

Inbraak 't IJswaert

schade n Vorige week, in de nacht van woensdag 31 januari op donderdag 1 februari hebben inbrekers flink huisgehouden in het clubgebouw van de Rijnsburgse IJsclub 't IJswaert aan de Noordwijkerweg 55, nabij Middelmors. Het pand is vernield en daardoor flink beschadigd. Naast spullen van de IJsclub, zoals verschillende machines, heeft het Shantykoor de Vlietzangers hier ook hun oefenruimte en opslag. Van hen zijn de technische spullen meegenomen zoals tv, boxen enz. Er is aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek. Heeft u iets verdachts gezien in deze omgeving, Bel met de politie Katwijk via 0900-8844.


Inloopochtend

Uitnodiging n Op donderdag 15 februari is er weer een inloopochtend in de Voorhof. Iedereen is van 10.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom. Loop gewoon eens binnen. Er zijn altijd mensen die je welkom heten en een praatje willen maken. Je kan sjoelen, een kaartje leggen of een spelletje doen.


Zingend Geloven

Kerk n Zondag 11 februari 2018 om 17.00 uur is er in de Grote Kerk een Zingend Geloven Dienst. Het thema is: Liefde en strijd. Medewerking wordt verleend door Ds. Pieter van der Ende en het Chr. Gemengd koor De Lofstem.