Afbeelding
Foto: pr

Tamar van Duijn

Tamar is 29 jaar en woont met haar vriend Jan en haar 6 jaar oude dochter Floortje in Valkenburg. Ze is werkzaam op de Willem van der Berg stichting en in haar vrije tijd doet ze aan fitness. Tamar wilde wel eens weten wat de mogelijkheden zijn met haar lange haar.

Het haar van Tamar is mooi en lang. Er zaten verschillende donker balken in en ondefinieerbare tinten blond. De uitdaging zat hem er dan ook in om hier een mooie egale koele kleur van te maken. Styliste Annet kiest bewust om het haar te ontkleuren met Wella plex. Dit nieuwe product zorgt ervoor dat het haar ook tijdens het ontkleuren stevig, soepel en sterk blijft. Er wordt een foliekleuring ingezet. Tot slot wordt er een blauw/paars masker aangebracht die de laatste restjes geel uit het haar filteren en het haar weer zacht maken.

Tamar wordt opgemaakt met make-up op basis van mineralen, omdat ze last heeft van een wisselend gevoelige huid. Het poeder mengt zich met de huidoliƫn en zorgt voor een mooie dekking. De rode plekjes worden met een roze concealer weggewerkt. Om de make-up lekker naturel te houden gebruikt visagiste Annet een blusher die mooi past bij haar natuurlijke huidskleur. De wenkbrauwen worden aangezet met een wenkbrauwpoeder. De ogen krijgen een highlighter en wat subtiele mascara. En een roze gloss om de lippen mooi vol te houden.

Styliste Annet laat aan Tamar zien wat de mogelijkheden zijn met haar lange haar. Nonchalant opsteken met wat eenvoudige twist en draaitechnieken of een mooie knot met een paar lussen. Er is zoveel eer te behalen met lang haar dat we erover nadenken om een workshop te geven aan onze langhaar klanten die dat leuk vinden. Laat het ons weten via facebook of instagram. Tamar gaat op de foto met uiteindelijk een vissengraatvlecht en vind haar nieuwe kleur helemaal het einde.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding