Afbeelding
Foto: pr

Gezellige receptie bij 125 jarige IJsclub Nooitgedacht

Valkenburg n Een kleine honderd genodigden hebben gehoor gegeven op de uitnodiging om de jubilerende vereniging te feliciteren met het 125 jarig jubileum.

Onder het genot van een drankje en een hapje was de sfeer erg gezellig. Een ieder kent een ieder in het Rijndorp, zodat gespreksstof geen probleem was. De Wie-O-Wie prijsvraag heeft twee winnaars op geleverd.

Marieke van Es en Priscilla van Leeuwen waren present om hun 25 jaar geleden kunstwerk te bewonderen en hun prijs in ontvangst te nemen; al wisten ze niet meer of ze nu in de vierde of vijfde klas zaten van de basisschool. De Tombola leverde ook twee mooie prijswinnaars op.

Zo won bestuurslid Hendrik de Vries de gesponsorde bagagekoffer en de schaatsen gingen naar Casper Hoekstra. Veel plezier van de ijsclub gewenst met de prijzen.

Ga mee schaatsen

In dit jubileumseizoen gaat de vereniging zich klaar maken voor de schaatsreis op vrijdag 9 maart aanstaande. Alle leden van de vereniging (gratis) en niet leden (tegen een kleine vergoeding) worden van harte uitgenodigd om mee te gaan naar de Uithof in Den Haag. U kunt zich aanmelden via de website, www.ijsclub-nooitgedacht.nl Het bestuur hoopt op een grote opkomst voor dit evenement.

Afbeelding