125 jaar IJsclub Nooitgedacht

feest n Op 21 januari 2018 is het 125 jaar geleden dat onze vereniging werd opgericht. Bestuur en jubileum commissie zijn reeds volop bezig om dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Op zaterdag 27 januari 2018 is er gelegenheid om dit jubileum met ons te vieren.

Vanaf 20.00 uur bent U van harte welkom in jeugd sociëteit de Peuk aan het het rekreatiepad te Valkenburg.

Een receptie met aansluitend een feestavond waar DJ Vinco de avond muzikaal zal verfraaien. Het Rad van Fortuin zal diverse malen gaan draaien voor leuke prijzen! De Hoofdprijs, 'een paar schaatsen' zal in de laatste ronde de hoofdprijs van de avond zijn.

Kunstwerken

Ook zullen de winnaars van de kunstwerken van 1993 hun prijs in ontvangst nemen. Deze kunstwerken, die op deze avond tentoongesteld staan en die geschilderd zijn door de toenmalige scholieren van de beide basisscholen in Valkenburg; Het kunstwerk waar de meeste kunstenaars van aanwezig zullen zijn, worden de winnaars van de wedstrijd.

Uithof

De volgende activiteit is een uitstapje voor de echte schaatsliefhebbers naar de Uithof in Den Haag. Op 9 maart 2018 zullen we met een touringcar afreizen naar Den haag. Leden en donateurs mogen gratis mee en kunnen zich via een mailtje naar de ijsvereniging zich aanmelden. Heb je een vriendje of vriendinnetje die ook mee wil, geen probleem, Voor € 15,00 (bus en entree) kan eenieder zich opgeven!

Op zaterdag 7 april 2018 wordt er op de Jan van Leeuwen ijsbaan een activiteiten dag georganiseerd voor jong en oud! Het programma voor deze dag is nog in een beginstadium en zal t.z.t. in de sociale media verspreid worden.
Wij hopen u komende tijd tegen te komen op ons jubileumfeest of tijdens een van de andere activiteiten, en uiteraard op de ijsbaan als koning winter ons ter wille is.

Het programma:

Op 27-01-2018 Receptie met aansluitende feestavond met rad van Fortuin. Aanvang 20.00 uur. Locatie: Jeugd Sociëteit de Peuk Rekreatiepad Valkenburg

09-03-2018 Schaatsen op de Uithof Den Haag. Voor leden gratis. Vanaf 17.30 verzamelen. Het liefst opgeven via de mail! Ga naar www.ijsclub-nooigedacht.nl

07-04-2018 Activiteiten dag op de Jan van Leeuwen ijsbaan

Zie verder ook pagina 25