Vrouwendag

Uitnodiging n Zaterdag 17 februari is er een vrouwendag, welke gehouden wordt in de kerk aan de Katwijkerweg 1a in Rijnsburg. Het thema is 'Aandacht'. Een veelzijdig onderwerp. Je kan aandacht hebben voor God, elkaar, jezelf. Sprekers zijn ds. Gert en Alie Zomer. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Kosten zijn 20 euro. Graag aanmelden via acgkvrijnsburg@hotmail.nl.


Valentijnstasje maken

handwerkcafé n Op 6 februari kunt u vanaf 10:00 - 13.00 uur uur een Valentijn thema hart tasje maken tijdens het Handwerkcafé in Het Dorpshuis. De kosten bedragen €5 per persoon. Inschrijven kan via hetdorpshuisrijnsburg@gmail.com.


Inloopochtend

kerk n Vrijdagochtend 26 januari is er weer gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie en thee in de zaal van de Christelijk gereformeerde kerk aan de Oegstgeesterweg 71. Iedereen is vanaf 10 uur welkom. Wij hopen u graag weer te verwelkomen. Voor informatie : Marja Zandbergen Tel: 4028571- Nel Heemskerk Tel; 4025772


Boeketdienst

kerk n Op zondag 28 januari is het thema van de boeketdienst: Het laatste woord. Wat zegt de bijbel ons in deze tijd? Hoe gebruik je de bijbel in het dagelijks leven? Ds. Meek zal ons daar een uitleg over geven. Erik de Mooij zal met zijn band de muziek verzorgen en Wilco Korts is de dienstleider. U/jij bent van harte welkom en neem gerust iemand mee. Koffie en thee staan vanaf 16.30 uur klaar en om 17.00 uur start de dienst in de Immanuëlkerk in de Kerkstraat.