Bingo voor Life line project

Ghana n De dames die in april met World Servants meegaan naar Ghana om zich daar in te zetten voor het Life line project, organiseren donderdag avond 1 februari a.s. een bingoavond. Deze wordt gehouden in het Vakcollege Rijnmond, Louise de Colignylaan 2 in Katwijk. Aanvang 20.00 uur, maar vanaf 19.45 uur kunt u al binnenlopen. De opbrengst is bestemd voor het goede doel. Een bingo bord kost 10 euro. Je kunt je van te voren opgeven door te mailen of te bellen naar liavanrijn@gmail.com / 071-402328-06-24924344.


Work hard, Pray hard!

kerk n Als je iets wilt bereiken, zul je hard moeten werken. Oké, uitzonderingen daar gelaten… Maar over het algemeen zul je zelf iets moeten doen. Iets leren, je ergens voor interesseren. Hard werken = geld verdienen = leuke dingen doen. Zoiets dus! Dat geldt ook voor andere dingen: vriendschap is ook pas leuk als het van twee kanten komt. Als je beide leuke dingen doet en deelt. Geloven is ook volhouden. Kort door de bocht: als je niks doet, kun je God -langzaam en ongemerkt- kwijtraken. Je merkt Hem dan niet meer op in je dagelijks leven. Er zijn andere mensen die zonder Hem (denken te) kunnen. Gelukkig raakt God jou nooit kwijt, helemaal nooit. Maar het kan je wel in verwarring brengen: waar is God? Geloven is hard werken! Daar gaat de jeugddienst op 28 januari over. Geloven is samen delen en samen bidden. Er voor elkaar zijn en elkaar helpen. Dominee Alblas uit Katwijk gaat hier met ons over praten.

We hebben een primeur van een nieuw bandje: Purpose. Helemaal vers van de pers!! We kunnen alvast verklappen dat Marianne en Jan-Willem Haasnoot hierin zingen. Wie er nog meer in deze band zitten, daar kom je tijdens de jeugddienst achter! De dienst begint om half en wordt gehouden in de Hervormde Kerk van Valkenburg.