Katwijk Marketing in 2018:

n Bovenregionale promotie en relatiemanagement

Vorm n Het is inmiddels meer dan vier jaar geleden dat Piet de Vries en Annemarie Guijt aan de slag gingen voor Katwijk Marketing en de organisatie een doorstart gaven. Zij zitten nog steeds vol met plannen over hoe de economie van Katwijk verder versterkt kan worden.

In het jaarplan kunnen betrokkenen lezen welke projecten er in 2018 op de agenda van de marketingorganisatie staan.

Select aantal projecten

De Vries is nog vol enthousiasme: 'We maken weloverwogen keuzes over welke projecten we oppakken en welke niet. Voor dit jaar hebben we bijvoorbeeld besloten om al onze bovenregionale promotie binnen de STAD+KUST-campagnes, voortgekomen uit onze samenwerking met Leiden en Noordwijk, vorm te geven.

De campagne DIT! is Katwijk krijgt een vervolg en we gaan bekijken of we onze kanalen VVV Katwijk en DIT! is Katwijk kunnen samenvoegen.'

Katwijk Marketing heeft er vertrouwen in dat de projecten bijdragen aan het voortzetten van de economische groei van de afgelopen jaren.

Meer persoonlijk contact

De rol als verbinder tussen de verschillende partijen die actief zijn op het gebied van toerisme en recreatie krijgt in 2018 nadrukkelijk meer aandacht dan de voorgaande jaren.

De Vries: 'We merken dat het nodig en nuttig is om nóg meer energie te steken in het contact met onze achterban. De enthousiaste reacties die we ontvingen tijdens de eerste bijeenkomst van het Kunst en Cultuur Platform zijn daar een goed voorbeeld van. Daarom hebben we 'relatiemanagement' als speerpunt opgenomen in het plan. We zijn onder andere van plan om meer structuur aan te brengen in onze nieuwsbrieven. En om vaker bijeenkomsten en andere persoonlijke contactmomenten in te plannen.'

Resultaatmeting

Anders dan voorgaande jaren zijn in het plan ook de doelstellingen en meetindicatoren overzichtelijk opgenomen. Zo maakt de organisatie het zichzelf en andere belanghebbenden nog makkelijker om aan het einde van het jaar te beoordelen of de activiteiten succesvol zijn geweest. Het jaarplan is, net als andere publicaties van Katwijk Marketing, online te vinden via www.katwijkmarketing.nl.

Geïnteresseerden kunnen ook een printversie opvragen bij Annemarie Guijt via aguijt@katwijkmarketing.nl of (071) 303 07 07.