Wie gaan de winnaars van de Sportverkiezingen 2016 opvolgen? | Foto Treffend Beeld.
Wie gaan de winnaars van de Sportverkiezingen 2016 opvolgen? | Foto Treffend Beeld. Foto: Treffend Beeld | Dirk van Egmond

Derde Sportgala staat voor de deur

Vrijdag n 26 januari is het zover. Dan vindt voor de derde keer het jaarlijkse SportGala plaats, vanaf half negen in het Dorpshuis van Valkenburg. De presentatie is net als vorig jaar in handen van het duo Jan van Halst en Krijn Schuitemaker.

Van Hals, directeur van FC Twente, en Schuitemaker, de bekende Katwijkse journalist, sportverslaggever voor onder andere de NOS, leidden de avond in goede banen. De coverband ProjectM zorgt voor een aangename sfeer. Verder zal Cem Senol, winnaar van de prijs Sportman van het jaar 2015, met zijn sportschool Dojo Osaka een demonstratie geven van de vele vechtsporten waarin de leden van Osaka uitblinken.

Met Van Zessen Claer hebben de Sportverkiezingen Katwijk een nieuwe hoofdsponsor aan zich gebonden. De organisatie is vanzelfsprekend ontzettend verheugd dat een aansprekende sponsor als ontwikkelingsmaatschappij Van Zessen Claer zich voor drie jaar aan het evenement heeft verbonden. De zes aannemers die deel uit maken van deze ontwikkelingsmaatschappij tonen op deze geweldige manier hun maatschappelijke betrokkenheid bij de Katwijkse sport.

Nomineer een Sportinitiatief

Tijdens het SportGala zal de jury de winnaars bekend maken in de verschillende categorieën: sportman, sportvrouw, talent en sportploeg van het jaar. Maar het publiek is meer dan alleen toeschouwer. Naast deze sportprijzen worden er namelijk ook drie verenigingen, die bijzondere initiatieven hebben genomen op het gebied van sport en bewegen, beloond met aantrekkelijke geldprijzen.

De vakjury kiest de winnaar; het publiek stemt tijdens het gala live over de andere twee winnaars. Er zijn al behoorlijk wat inzendingen voor deze categorie, maar geïnteresseerde verenigingen en initiatieven kunnen zich nog tot vrijdag 19 januari aanmelden via info@sportverkiezingenkatwijk.nl.

De sportinitiatieven die zich aan hebben gemeld krijgen tijdens het gala 1 minuut de tijd om zich voor te stellen en het publiek te overtuigen waarom ze de geldprijs verdienen.

Kaarten

Sport, bewegen en vrijwilligerswerk bij een vereniging spelen een belangrijke rol in de Katwijkse samenleving. Sporten en verenigingen draaien om binden, ontmoeten, samenwerken en leren winnen en verliezen. Het SportGala is daarom een avond van en voor sporters, sportclubs, sportliefhebbers en sponsoren. Kortom, een avond voor de hele Katwijkse sportgemeenschap. En het goede nieuws is: er zijn nog kaarten. Maar wees er snel bij, want op is op. Kaarten kosten 5 euro. U kunt de tickets online bestellen, via www.sportverkiezingenkatwijk.nl of bij een van de drie voorverkooppunten: Zwembad Aquamar, het Dorpshuis en De Burgt.

VIP

Wie de avond niet alleen in de zaal wil beleven, maar ook de genomineerden wil ontmoeten kan kiezen voor een VIP-arrangement. Bij het arrangement hoort bovendien een heerlijk koud en warm buffet en gereserveerde stoelen in de zaal. Kies voor een VIP-arrangement en steun zo het SportGala Katwijk! Een VIP arrangement kost € 30,- zie voor meer informatie www.sportverkiezingenkatwijk.nl

Iedereen die actief is bij een Katwijkse sportvereniging of de Katwijkse sport een warm hart toedraagt als liefhebber of sponsor is van harte welkom.