Stilleven-viering

Kerk n Zondagmiddag 21 januari a.s. is er om 17.00 uur in de Grote Kerk weer een Stilleven-viering. Hierin is veel ruimte voor Bijbellezingen, gebeden, liederen en momenten van stilte, dit keer rondom het thema "Verlangen naar God". Medewerking van zanggroep Tehillah, Anja van der Ploeg aan de piano, Caroline Guijt op dwarsfluit, Aline van der Marel en leden van de voorbereidingswerkgroep.


Uitzending Aruba

Later n Het echtpaar Johan en Astrid Klaasse vertrekken binnenkort naar Aruba voor zendingswerkzaamheden. Zij hadden gehoopt al in januari te kunnen starten. Helaas hebben ze te maken met veel vertraging. De aanvraag voor een werk- en verblijfsvergunning neemt meer tijd in beslag dan verwacht. Ze hopen op een voorspoedig verloop van de procedures, zodat zij aan de slag kunnen met het werk waar hun hart ligt.


Week van Gebed

Kerk n In de week van 21 januari wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de week van het gebed. Er zijn dagelijks bijeenkomsten. Op het adres Burgemeester Meijboomstraat 2 van 06.00 – 07.00 uur voor de vroege vogels. In de Voorhof worden die week dagelijks bijeenkomsten gehouden van 19.00 -19.45 uur. Alles bijzonderheden over deze week zijn na te lezen op de website van de Protestantse Gemeente Rijnsburg.


Boeketdienst

Kerk n Zondag 21 januari is er een Jeugdboeketdienst. Spreker is ds. Lennart Hoftijzer. Corine van Egmond is dienstleider en muzikaal worden we begeleid door een combo o.l.v. Tim van der Meij. De dienst begint om 17.00 uur in de Immanuëlkerk.