Afbeelding
Foto: pr

Doe mee en ontdek je talent of nieuwe hobby

Workshops n Wil jij ontdekken waar je talent ligt? Of ben je op zoek naar een leuke hobby? Neem dan eens een kijkje bij de workshops van de Schoolkunstcommissie Katwijk.

De workshops bieden jou de kans om te proberen welk muziekinstrument en welke vereniging het best bij je past. Liever iets anders dan muziek? Leer hoe je een goed YouTube filmpje schiet, maak een graffiti kunstwerk in 't Hok of kom dansen bij DWS. Dit alles en meer kan tijdens een van de culturele workshops.

De workshops worden door de Schoolkunstcommissie ontwikkeld om basisschoolleerlingen te laten proeven aan verschillende culturele activiteiten. Alle basisscholieren krijgen een cultuurgids met het aanbod uitgedeeld op school. Inschrijven kan vanaf heden via welzijnskwartier.nl/activiteiten.

Meer weten?

Neem dan contact op met Andrea de Bruin: andreadebruin@welzijnskwartier.nl of kijk op onze facebookpagina Schoolkunstcommissie Katwijk.

De Schoolkunstcommissie Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Welzijnskwartier, de gemeente Katwijk, het lokale onderwijs en de lokale verenigingen. Op de foto workshop dans bij DWS. | Foto: pr.