Afbeelding
Foto: pr

Ongeval

Triest n Een 21-jarige Rijnsburger die zaterdagavond aan de Aronskelk in Rijnsburg met de fiets in het water was geraakt, is overleden. Zaterdagavond hebben omstanders en de politie het slachtoffer uit het water gehaald. De brandweer, die kort daarna arriveerde, heeft hulp geboden. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer daarna gereanimeerd en naar het ziekenhuis vervoerd. Daar is hij overleden. Het is onbekend hoe de jongeman in het water terecht is gekomen. De politie heeft het vermoeden dat dit kwam doordat hij onwel is geworden. De politie doet geen verder onderzoek.


Bingo

Buurtvereniging n Irissenstraat organiseert dinsdag 16 januari een bingo in de Go*Go. Iedereen is van harte welkom, ook als u geen lid bent van de buurtvereniging. Aanvang 20.00 uur.


Dorpshuis

Opening n Aanstaande zaterdagmiddag, 13 januari, is de 'grand opening' van Het Dorpshuis in de Go-Go aan de Hofweide. Initiatiefneemster Sharina Floor hoopt tussen 14:00 uur en 17:00 uur veel inwoners van Rijnsburg en belangstellenden te ontmoeten. Wethouder Gerard Mostert opent om 14.30 uur officieel het Dorpshuis.

Ook de Vlietzangers zijn aanwezig om er een gezellig feest van te maken. De hele middag kunnen kinderen knutselen en bij mooi weer is er een springkussen. Loop zaterdagmiddag gezellig even bij de Go-Go binnen.


Inloopochtend

Uitnodiging n Op donderdag 18 januari is er weer een inloopochtend in de Voorhof, van 10.00 uur tot 12.00 uur. De inloopochtenden zijn er voor jongeren en ouderen, samen of alleengaand. Iedereen is van harte welkom.