Rijnstreekkoor: 'Zingen met Sterre'

Project n Het Rijnstreekkoor kijkt terug op een prachtig muzikaal 2017. Het Paas-Passieconcert ´Jerusalem Passion´ werd wederom met veel succes uitgevoerd. Het oratorium ´Jozef´ werd met veel plezier ingestudeerd en in Zierikzee en Noordwijk volgde een tweetal geweldige uitvoeringen. In Noordwijk was de Oude St. Jeroenskerk zelfs tot de laatste plaats bezet. Daarnaast was er ook nog ruimte om medewerking te verlenen bij kerkdiensten in zowel Aalsmeer, Katwijk en Rijnsburg. Al met al een enerverend jaar!

Het ledenaantal van het Rijnstreekkoor groeit nog steeds en het koor ziet dan ook 2018 vol vertrouwen tegemoet. Doel: de passie voor muziek te delen en de vraag te stellen of iedereen die met het koor wil meezingen zich aan te melden voor het nieuwe project. De maand januari is de open repetitiemaand van het Rijnstreekkoor. (Kandidaat) zangers en zangeressen kunnen de hele maand vrijblijvend binnenlopen, luisteren of meezingen. Als de interesse is gewekt kan men zich vanaf februari als projectlid aanmelden of gewoon lid worden. Er is altijd een oefen cd van het te zingen repertoire beschikbaar.

Het Rijnstreekkoor start op 8 januari met de repetities voor het concert van 1 juni a.s. `Zingen met Sterre´. De 13-jarige Sterre van Boxtel maakt indruk tijdens het Duitse Superkids, ook treed zij regelmatig op in Nederland Zingt en heeft zij o.a. gezongen tijdens optredens van de Zandtovenaar.

Is u interesse gewekt? Het Rijnstreekkoor oefent elke maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Immanuelkerk te Rijnsburg. U bent van harte welkom. Informatie vooraf: bel Nel Kraaijenoord 0630167744.