Lezing

Tienduizenden mensen zijn het boek 'Wake-Up- al gaan lezen. Ze zijn onder de indruk van de diepgang in Tijdslijnen en Feesten in de Bijbel. Ds. Arenda Haasnoot zal een verhelderende uitleg geven over dit boek. De eerste avond gaat over Gods plan in de tijd. Een plan maar ook daadwerkelijk een tijdslijn die terug te vinden is in de Bijbel. Ook zijn er vele profetische schaduwen in het oude Testament te ontdekken die met de komst van Christus zijn vervuld. Gods vervullingen zijn echter niet voorbij. Voor het bijwonen van avond hoeft u het boek niet al gelezen te hebben. U bent welkom donderdag 11 januari om 19.30 uur in het Kerkhaventje, Boulevard 110a, Katwijk naast de Oude/Andreaskerk. De vervolgavonden zijn op 15 februari en 15 maart.


Warm Winter Fest

Dit gratis nieuwe cultuurfestival wordt gehouden op vrijdagavond 19 januari van 19.30 tot 23.00 uur. De optredens en voorstellingen duren zo'n 20 minuten en worden meerdere keren gehouden. Bezoekers kunnen die avond diverse voorstellingen zien; de locaties liggen allemaal op loopafstand. Toegang is gratis. Blijf op de hoogte via www.warmwinterfest.nl | facebook/warmwinterfest.


Gezocht

Kandidaten voor Vrouwe van Katwijkprijs. Ieder jaar wordt er tijdens de Internationale Vrouwendag de "Vrouwe van Katwijk Prijs" uitgereikt. Sinds 2009 is deze prijs een bekend fenomeen in Katwijk. In 2018 wordt de prijs voor de 9de keer uitgereikt aan een vrouw die op haar eigen wijze, met haar talenten een bijdrage heeft geleverd aan de verbetering van haar eigen positie en/of die van de vrouwen in de Katwijkse samenleving. In Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg zijn veel vrouwen actief in de samenleving. Zij leveren met hun inzet en hun talenten vaak een bijzondere bijdrage.

Ook zijn vrouwen actief in hun werk, als bestuurslid van een of meer organisaties of door vrijwilligerswerk. De Vrouwe van Katwijk prijs zet jaarlijks een van deze vrouwen centraal. Iedere vrouw uit Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg komt voor de onderscheiding in aanmerking. De prijs wordt bij de viering van de Internationale Vrouwendag op 8 maart 2018 voor de 9de keer uitgereikt.

De jury van de Vrouwenprijs bestaat uit Semiha Camsi, Annemarie Hoevens, Corine Hoek en Anya van Hees (Welzijnskwartier-Wijkwerk). Ook Carola Kamphues, dit jaar gekozen als Vrouwe van Katwijk 2017 zal éénmalig deelnemen aan de jury. Aanmelden kan tot 19 februari 2018. Het voordrachtformulier kan worden gedownload via www.welzijnskwartier.nl. of telefonisch worden aangevraagd via telefoonnummer 0612634399. Ingevulde formulieren kunnen worden gemaild naar anyavanhees@welzijnskwartier.nl.