Leuk om te zien wat er bij de buurman allemaal gebeurt. | Foto: pr.
Leuk om te zien wat er bij de buurman allemaal gebeurt. | Foto: pr. Foto: pr

Buren op bezoek bij Heemskerk: een kijkje in de groentekeuken

Uitnodiging n Op dinsdag 19 december 2017 werden de buren van Heemskerk fresh & easy in de gelegenheid gesteld om een kijkje te komen nemen bij het Rijnsburgse groente- & fruitbewerkingsbedrijf.

De belangstelling was groot. Maar liefst 160 buren maakten van de gelegenheid gebruik.

Leuk om te zien wat er zich in onze achtertuin afspeelt

Heemskerk vindt het belangrijk om goed contact te hebben met de omwonenden. Omdat er veel verzoeken kwamen om eens een kijkje achter de schermen te nemen, werd een bijeenkomst georganiseerd. Na een hartelijk welkom werd de bedrijfsfilm vertoond waarna iedereen in groepen werd rondgeleid door het bedrijf. Door de eindejaarsdrukte waren alle productielijnen vol in bedrijf en kreeg iedereen een goede indruk wat er zoal in het bedrijf gebeurt. De reacties van de buren waren erg positief. "Nu weten we nog beter wat er zich allemaal in onze achtertuin afspeelt".

Productie

Heemskerk fresh & easy maakt gezond eten lekker én makkelijk! Hiervoor gebruiken we de lekkerste groenten, fruit en aanvullende grondstoffen. Dagelijks produceert het bedrijf een dagvers assortiment dat varieert van boerenkool, sla-, fruit-, roerbakmixen, kookgroenten tot complete maaltijdsalades met vis, vlees, pasta en dressing. Als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument aan gezonde voeding, die lekker en gemakkelijk te bereiden is, groeit Heemskerk. Op dit moment wordt er gewerkt met 900 medewerkers om wekelijks zo'n 2,5 miljoen verpakkingen te leveren aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens.