SMS van uw apotheek

Wij spreken van chronische medicatie als u iets langdurig moet gebruiken van uw arts.

Voorbeelden hiervan zijn middelen tegen een hoge bloeddruk, pijnmedicatie, tabletten bij diabetes en inhalatiemiddelen bij astma.

Als u chronische geneesmiddelen gebruikt en zich aanmeldt voor de herhaalmedicatie, en uw huisarts gaat hiermee akkoord, worden uw geneesmiddelen voortaan ruim voordat ze op zijn, automatisch voor u klaargelegd in de apotheek.

Het voordeel voor u is dat u er verder niet aan hoeft te denken om elke 3 maanden uw geneesmiddelen te bestellen.

Bovendien liggen uw geneesmiddelen dan al klaar en is er een minimale wachttijd als u uw geneesmiddelen komt ophalen. Sinds kort hebben wij ook een nieuwe service in de apotheek.

U ontvangt een mailtje of een SMS als uw geneesmiddelen klaar liggen. U weet dan zeker dat uw medicatie gereed is in de apotheek.

Niet alle geneesmiddelen kunnen geleverd worden via de herhaalservice. Dit zijn de middelen die voor kortere tijd gebruikt moeten worden. Denkt u bijvoorbeeld aan antibiotica kuurtjes, maar ook sommige middelen van de psychiater die slechts tijdelijk gebruikt mogen worden.

Daarnaast zijn er mensen die geneesmiddelen niet met een vaste regelmaat gebruiken, denkt u bijvoorbeeld aan het slaaptabletje dat u niet elke avond nodig heeft.

In dat geval is het handiger om uw geneesmiddelen per keer te bestellen. Ook in dat geval is het mogelijk dat dan een mailtje of een SMS ontvangt als uw geneesmiddelen gereed zijn.

Het is wel van belang dat u uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer aan de apotheek kenbaar maakt.

Wilt u ook gebruik maken van deze handige service? Meldt u dit dan even aan ons en wij zorgen voor de rest.

U bent van harte welkom bij Apotheek Rijnsburg, Graaf Florislaan 9.