Afbeelding
Foto: pr

1000 rondjes van Leiden

Schaatsen n Op zondag 17 december wordt in de Schaatshal Leiden voor de achtste maal de '1000 Rondjes van Leiden' geschaatst. Doel dit jaar is om zoveel mogelijk gelden bijeen te schaatsen voor 'Spieren voor Spieren'. Voor 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend, dat ze onbezorgd kunnen sporten. Het streven is ook, dat er een aantal RIJC schaatsers meedoen om individueel of in estafetteverband mee te doen aan dit fantastische spektakel en ook financieel meedragen aan dit bijzondere goede doel, waarvan Sven Kramer de hoofdambassadeur is. Een uitdaging om op te pakken. Inschrijving kan via de website: www.schaatshalleiden.nl of informatie is verkrijgbaar door te mailen naar secreatris@schaatshalleiden.nl.


EetKafe gestegen Iens Top 2018

Trots n Afgelopen week werd de 'Iens Top 2018' bekend gemaakt. Bij restaurant EetKafe aan het Noordeinde 32, is men enorm trots met de notering op de 193e plaats in deze lijst.

Het is dan ook de beste notering binnen de Katwijkse gemeentegrenzen.

'Om door de gasten tussen 200 best gewaardeerde restaurants van Nederland geplaatst te worden zegt toch wel wat', aldus bedrijfsleider Wilco Maat. Bijna 350 gasten gaven ons al een beoordeling op de site van Iens. Op dit moment worden wij gemiddeld met een 9.1 gewaardeerd. Er zijn nog een behoorlijk aantal restaurants die dezelfde waardering hebben gekregen en daar staan behoorlijk wat grote namen tussen.

Op ons niveau doen we het kennelijk erg goed. We constateren ook dat we niet alleen bij Iens, maar ook bij andere reviewsites mooie beoordelingen halen en dat sterkt ons zeker in het gevoel dat we goed bezig zijn. In de horeca is het gebruikelijk dat onze klanten "gasten" worden genoemd. Dat is nu precies het gevoel dat wij onze klanten ook willen geven'.

Alhoewel eigenaar Wim van Reeken amper bij de dagelijkse gang van zaken is betrokken, is hij niet minder trots: 'Het leuke aan deze Iens Top is dat het niet belangrijk is of je groot of klein bent, culinaire hoogstandjes laat zien of zelfs sterren hebt ja of nee. Je maakt even veel kans op een mooie notering in deze lijst waar je net zo makkelijk met een groepje vrienden als. Ik geloof dat onze kracht is om allereerst laagdrempeligheid uit te stralen. We hebben een moderne en informele sfeer neergezet romantisch met z'n tweeën een gezellige avond uit eten kunt beleven'.

De volledige lijst is te vinden op: http://bit.ly/2BRvWhi.