Zingend-Geloven dienst

Kerk n Op zondag 17 december is er in de Grote kerk om 17.00 uur een zingend geloven dienst. Het thema van deze dienst is: Verlangen naar het Licht. In een wereld waarin zoveel donker is kijken we uit naar licht. Licht dat doorbreekt in de geboorte van Gods mensenkind. Zijn geloof, Zijn hoop, Zijn liefde, blijven ons aanzetten om in Zijn voetspoor verder te gaan. Om getuige van het Licht te zijn, ieder op haar of zijn eigen wijze. Muzikale medewerking wordt verleend door het zang/piano duo Sophie en Michiel uit Noordwijkerhout en organist Frank Borsboom. Ds. Haasnoot verzorgt de teksten die het geheel met elkaar verbinden.


Advent-Kerst Zangavond

zangavond n Iedereen is op zondag 17 december welkom om mee te zingen met de alom bekende advents- en kerstliederen tijdens de Adventszangdienst in de Chr. Geref. Eben Haƫzerkerk aan de Oegstgeesterweg. Deze avond wordt verzorgd door de jongeren van de JV Ora et Labora. Alle liederen worden aan elkaar verbonden door het lezen van Schriftgedeelten uit het Kerstevangelie. Het orgel wordt bespeeld door Gerben Glasbergen en Bas Kelder speelt Bes-cornet. Ook is er medewerking van het eigen Gelegenheidskoor met muzikale begeleiding van het combo Magnificat. Aanvang 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting met koffie en thee in het zalencentrum achter de kerk.


Boeketdienst

kerk n De boeketdienst van zondag 17 december staat het schild van geloof centraal. Spreker is ds. Pieter van der Ende en Marieke Vooijs is de dienstleidster. De muziek wordt verzorgd door Erik de Mooij & band. De koffie en thee staan om 16.30 uur klaar en de dienst start om 17.00 uur in de Immanuƫlkerk.