Geen kopij in jaaroverzicht

In n de laatste week van het jaar verschijnt er op 28 december geen normale editie van De Rijnsburger, maar het gezamenlijke jaaroverzicht van De Katwijksche Post, De Rijnsburger/De Valkenburger en Katwijk Speciaal. In die speciale editie is géén plek voor andere kopij. De eerste editie van De Rijnsburger in 2018 verschijnt op donderdag 4 januari.


Inloopochtend

Ontmoeten n Op donderdag 21 december is er weer een inloopochtend in De Voorhof, aanvang 10.00 uur. De inloopochtenden zijn er voor jongeren en ouderen, samen of alleengaand. Loop gewoon eens binnen. Er zijn altijd mensen die je welkom heten en een praatje willen maken. Je kan sjoelen, een kaartje leggen of een spelletje doen.


Einde jaar in zicht

Muziek n De Top2000 staat vol met schitterende nummers over liefde, dood, troost en soms het geloof of God. Vandaar dat dit jaar de derde editie van de ChurchGoesTop2000 wordt gelanceerd in de GoGo te Rijnsburg. Deze Top2000-avond vindt plaats op woensdagavond 27 december van 20:00-00:00 uur in 't Kraaienest, Hofweide 1, in Rijnsburg.