Kom naar de Inloopochtend

Uitnodiging n Woensdag 20 december organiseren de vrijwilligers van de plaatselijke kerken in Valkenburg weer een inloopochtend. Deze wordt gehouden in de zaal van de Hervormde Kerk aan het Castellumplein te Valkenburg. Ook is er een spellendoos aanwezig. Een ieder die zin heeft om even gezellig te babbelen, een kopje koffie te drinken of zo maar even binnen te lopen is van harte welkom tussen 10.00 uur en 11.30 uur.


Kerstviering Dorpshuis

Welzijnskwartier n Op donderdag 21 december vindt tussen 16:00 en 18:30 uur een kerstviering plaats in de brasserie van het Dorpshuis in Valkenburg. Het programma bij deze gezellige viering bestaat uit een luxe broodmaaltijd, samenzang en een kerstverhaal. Aad van Duijn verzorgt de muzikale begeleiding.

Toegangsbewijzen zijn tot en met 18 december voor € 10 in het Dorpshuis verkrijgbaar bij gastvrouw Lia Visscher op dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddagen. Op 18 december kunnen deze ook bij de medewerkers van het Dorpshuis gekocht worden.

De kerstviering wordt georganiseerd door het Dorpshuis en het Welzijnskwartier. Zonder de inzet van vrijwilligers zou deze viering echter niet mogelijk zijn. Meer informatie is verkrijgbaar bij Arnout de Bakker, sociaal werker bij het Welzijnskwartier, via tel. 06-122 15 177 en email arnoutdebakker@welzijnskwartier.nl.


Matthäus Passion

Kaartverkoop n Het moet nog Kerst worden maar de verkoop van de kaarten voor de Matthäus Passion op 23 maart 2018 is reeds gestart. Een mooi Sint of Kerstcadeau. De uitvoering van de Matthäus Passion is voor velen een jaarlijks terugkerend hoogtepunt. Op www.cokhallelujah.nl vind je alle informatie en kun je de kaarten online te bestellen.