Kerst Inn Jivak

Op zaterdag 16 december organiseert Jivak de jaarlijkse Kerst Inn. Deze wordt gehouden in de Peuk, aan het Rekreatiepad, vanaf 14.00 uur tot 16.30 uur. Er is gelegenheid om een kerststuk te maken. Natuurlijk is er voldoende groen en versierspulletjes aanwezig. Neem wel zelf een (grote) bak mee. Verder kan men onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de Valkenburgse Harmonie. Dit alles is gratis, al zijn (kleine) bijdragen welkom.


Kerstbingo

Maandag 18 december 2017 bent u vanaf 19.00 uur welkom in het Dorpshuis in Valkenburg om uw geluk te beproeven bij de traditionele Kerstbingo van Oranjevereniging Wilhelmina. Er is met dank aan diverse sponsors een mooi prijzenpakket samengesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooie fiets winnen. De kosten voor een bingokaart bedragen € 10,00 waarvoor aan drie rondes bingo kan worden deelgenomen. De eerste ronde bingo start om 19.30 uur.


Kerstwandeling

Jong en oud kunnen zaterdag 16 december genieten van de Kerstwandeling. Wederom heeft de organisatie van Stichting PIEK gekozen voor het Ridderbos achter het gemeentehuis. De wandeling is van 17.00 uur tot 19:00 uur. Aansluitend is er een Sing-in.

Het Ridderbos bevindt zich aan de Nieuwe Duinweg, nabij het Katwijkse gemeentehuis. Het terrein biedt een prachtig decor voor verschillende sketches die op de route te zien zijn. De eerste wandelgroep vertrekt om 17.00 uur en de laatste groep vertrekt om 19.00 uur. Een wandeling duurt ongeveer 15 minuten. Wanneer het erg druk is, kan het zijn dat het wat langer duurt.

De wandeling start t.h.v. de Duinoordweg (ingang vanaf Zeeweg) en eindigt in het kerstdorp achter het gemeentehuis. Daar kan men volop genieten van prachtige kerstliederen, de gezellige sfeer en heerlijke warme chocolademelk. Aanwezig zijn o.a. Chr. boekhandel 'Het Baken' & 'Huis&zo'. Ook voor de kinderen is er weer genoeg te beleven. Aansluitend is er in het kerstdorp een Sing-in. Onder begeleiding worden er bekende kerstliederen ten gehore gebracht.

De kerstwandeling is gratis te bezoeken, wel wordt er een collecte gehouden om de onkosten te dekken. De organisatie adviseert bezoekers om zoveel mogelijk op de fiets naar de kerstwandeling te komen en deze voor het gemeentehuis te parkeren. Door dan langs de Zeeweg richting de Duinoordweg te lopen, komt men bij de start van de Kerstwandeling. Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren op het marktplein, het parkeerterrein nabij de Triomfatorkerk of bij sporthal Cleijn Duin. Meer informatie: www.stichtingpiek.nl of onze facebookpagina (@stichtingpiek)