Welke verzekering voor 2018?

Als u geneesmiddelen gebruikt zou het best kunnen dat die volgend jaar niet meer vergoed worden door uw verzekering. Elk jaar heeft u rond de jaarwisseling de mogelijkheid om van verzekering te veranderen. Mijn advies is om heel goed naar de polisvoorwaarden te kijken die uw huidige verzekering u aanbiedt voor het nieuwe jaar. In sommige gevallen kan het betekenen dat u bijvoorbeeld niet meer uw eigen dokter of ziekenhuis mag kiezen. In andere gevallen kan het zijn dat uw geneesmiddelen niet meer vergoed worden. Of alleen de goedkoopste middelen worden nog maar vergoed. U mag dan bijvoorbeeld alleen de goedkopere merken gebruiken.

Let op de volgende zaken:

* Sommige verzekeraars maken onderscheid tussen de zorgaanbieders waar u gebruik van kunt maken, dit heet een naturapolis. Denk goed na voordat u zo'n polis kiest.

* Bij een restitutiepolis geldt dat u zelf de zorgaanbieder mag uitkiezen, de kosten voorschiet en zelf terug vraagt bij de verzekering.

* Kies niet klakkeloos de verzekering met de goedkoopste premie, het zou kunnen dat u op een andere manier dan toch meer geld kwijt bent.

* Sommige bedrijven sluiten een collectief contract af met zorgverzekeraars, informeer bij uw werkgever of dit ook voor uw bedrijf geldt, dit kan veel schelen in de premie

* Vraag onafhankelijk advies over uw verzekering bij Apotheek Rijnsburg

In het nieuws is op dit moment ook de aanvullende verzekering. Het loont de moeite om goed te kijken of dit voor u geschikt is. Het kan u veel geld schelen als u in 2018 de juiste zorgverzekering kiest. U bent van harte welkom in gezondheidscentrum Floris V, Graaf Florislaan 9 in Rijnsburg.

p>