Afbeelding
Foto: pr

Bijzondere algemene ledenvergadering OV Rijnsburg

Oranje n Vereniging Rijnsburg nodigt haar leden uit voor een bijzondere algemene ledenvergadering op 18 december 2017.

De reden van deze extra vergadering is de wijziging van de statuten. Statuten zijn de grondregels van onder andere een vereniging. In de statuten zijn regels en afspraken vastgelegd, waaraan men zich dient te houden. De huidige statuten zijn in 2002 opgesteld. Inmiddels hebben er heel wat veranderingen in de wereld plaatsgevonden. Omdat Oranje Vereniging Rijnsburg met haar tijd mee wil gaan, wil zij dit ook in haar statuten zichtbaar maken.

Het voorstel tot statutenwijziging liggen voor haar leden ter inzage van maandag 11 december tot en met vrijdag 15 december, iedere dag, tussen 19.00 en 20.00 uur in het OranjeHonk aan de Kerkstraat te Rijnsburg.

Tijdens de bijzondere algemene ledenvergadering in de Voorhof, zal de wijziging van de statuten, na goedkeuring van de leden van de Oranje Vereniging definitief worden gemaakt. Oranje Vereniging Rijnsburg roept dan ook haar leden op om naar deze bijzondere algemene ledenvergadering toe te komen. De avond start om 19.30 uur. Het bestuur van OV RIjnsburg rekent op u.