Bingo

Buurtvereniging n Irissenstraat organiseert dinsdag 12 december weer een bingo in de Go*GO. Ook is er deze avond een grote verloting. Aanvang is 20.00 uur; de zaal is om 19.30 uur open. Iedereen van harte welkom.


Kerstviering PCOB

Uitnodiging n Het bestuur van de PCOB Rijnsburg-Valkenburg nodigt haar leden uit voor de kerstviering op woensdag 13 december 2017 in De Voorhof. Aanvang is om 10.30 uur t/m 15.00 uur. Voor deze kerstviering is Jacomina van der Plas uitgenodigd. Zij gaat prachtige liederen zingen.


Collecte Oekroe

Rbb n Voorafgaand aan de wedstrijd Rijnsburgse Boys–FC Lisse, zaterdag 9 december as. houdt Stichting Oekroe een collecte. De opbrengst is voor de zomerkampen. Helpt u mee? Alvast bedankt.


Opening rotonde

Officieel n De afgelopen periode is de kruising Noordwijkerweg/Voorhouterweg omgevormd tot een rotonde. Doel hiervan is een betere afwikkeling van het verkeer vanaf de zijwegen.

Tegelijkertijd vermindert de rotonde de snelheid op de Noordwijkerweg voor de overgang naar de 30 km zone na de brug over het Oegstgeesterkanaal.

Vanmiddag heeft wethouder Klaas Jan van der Bent de 'officiële openingshandeling' bij de rotonde verricht.


Grip op de Knip

Deze n Stichting biedt inwoners van de gemeente Katwijk hulp bij financiële problemen of schulden. www.gripopdeknipkatwijk.nl of 06-22062590.