Afbeelding
Foto:

Sinterklaas geeft extra stempels weg tijdens Hoftuinbezoek

Actie n Sinterklaas brengt zaterdag 2 december een speciaal ingelast bezoek aan de winkels en kinderen in de Hoftuin.

Samen met de HoftuinPiet geeft hij van 13.00 uur tot 14.30 uur niet alleen pepernoten en snoepgoed weg; hij deelt ook nog eens extra Hoftuinstempels uit.

Hij vond het vorige week zo gezellig, dat hij nog eens terugkomt. Uiteraard zijn Sint en de Pieten er weer helemaal klaar voor om met de kinderen op de foto te gaan of selfies te maken. Maar wanneer Sint de winkels bezoekt levert dat extra stempels op.

Sint vraagt de aanwezige bezoeker of die de stempelkaart bij zich heeft. Is dat het geval dan zet Sint er zomaar extra stempels bij. Natuurlijk heeft Sint dat overlegd met de Hoftuinwinkeliers. Wie de stempelkaart vergeten is of er nog geen heeft, krijgt gelegenheid deze te bemachtigen.

Dus kom zaterdag naar de Hoftuin. Lever een volle stempelkaart in en je maakt kans op een keur aan leuke prijzen. Van metamorfoses tot aan reizen en van levensmiddelen tot aan parfumerie artikelen. De actie loopt tot aan de kerstdagen.

Maar kom eerst zaterdag 2 december van 13.00 uur tot 14.30 uur naar de Hoftuin en sla uw slag met de extra stempels. | Foto: pr.