The Promise of Christmas

Concert n Op vrijdagavond 15 december zal 'The Promise of Christmas' worden uitgevoerd in de Immanuëlkerk te Rijnsburg (aanvang 20.00 uur) door de Chr. Gemengde zangvereniging De Lofstem. Voor de pauze zullen er o.a. oud Engelse kerstliederen worden gezongen. Na de pauze is er alle ruimte voor 'The Promise of Christmas', de vreugde over het oude kerstverhaal weergegeven in een sublieme muzikaliteit waarin zang en gesproken woord elkaar doeltreffend versterken. Afwisselend worden sprankelende hoogtepunten uitgevoerd door het koor en de solisten. Er is door De Lofstem hard gerepeteerd met behulp van projectleden. Medewerkenden zijn Annemarie Verburg- mezzosopraan/ alt, Sebastian Brouwer-tenor, André de Jager-orgel/ piano, Kees Alers- fluit, Dick Oudwater- declamatie. Algehele leiding heeft dirigent Bert Visser. Kaarten p.p. € 12,50 in de kerk verkrijgbaar.


Winterbarbecue

Valkenburg n Op zaterdag 9 december is iedereen welkom om mee te genieten van een avondje 'grillen en chillen' op het terras van Brasserie Het Dorpshuis. Het belooft een smakelijke en gezellige avond te worden, welke muzikaal wordt ondersteund door een DJ. De winterbarbecue is buiten, maar alle bezoekers staan droog in een gezellige tent en kunnen zich warmen bij meerdere vuurkorven. De barbecue start om 17:00 uur en duurt tot 21:00 uur. Kaarten bedragen €12,50 per persoon (dranken niet inbegrepen) en zijn t/m maandag 4 december 2017 verkrijgbaar bij Het Dorpshuis. Het aantal deelnameplaatsen is beperkt.


Opbrengst

Collecte n De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Rijnsburg in de week van 6 tot en met 11 november € 4753,86 opgebracht. De organisatie bedankt hiervoor alle gevers en collectanten.