Inloopochtend

Uitnodiging n Woensdag 6 december organiseren de vrijwilligers van de drie plaatselijke kerken in Valkenburg weer een inloopochtend. Deze wordt gehouden in de Lichtbron aan het Lambrechtsveld. Ook is er een spellendoos aanwezig. Een ieder die zin heeft om even gezellig te babbelen, een kopje koffie te drinken of zo maar even binnen te lopen is van harte welkom tussen 10.00 uur en 11.30 uur.


Tweede druk

Kookboek n Van Natalie Heemskerk. Vorig jaar om deze tijd presenteerde de Rijnsburgse Natalie Heemskerk haar eerste kookboek. Een prachtig vormgegeven boek, met daarin heerlijke en makkelijk te bereiden recepten. Nu, een jaar later krijgt Natalie's Kookboek wegens succes een tweede druk. Meer info hierover op www.natalieskeuken.nl.


Drugspand

Veilingterrein n Burgemeester Visser van de gemeente Katwijk heeft onlangs een pand gesloten wegens de aanwezigheid van softdrugs. Het gaat om een kantoorunit aan de Laan van Verhof in Rijnsburg. De sluiting geldt voor de duur van drie maanden en is uitgevoerd op grond van de Opiumwet. In mei dit jaar is tijdens een onderzoek van de politie in het pand een handelshoeveelheid softdrugs aangetroffen.

Burgemeester Visser: 'Samen met diverse partners, zoals de politie en het Openbaar Ministerie treed ik hard op tegen het in bezit hebben van handelshoeveelheden drugs. De leefbaarheid in onze gemeente en het veiligheidsgevoel van ondernemers en inwoners staat hierbij voorop. Ik roep onder meer ondernemers en werknemers op om altijd melding te maken bij de politie van verdachte situaties of overlast via tel. 0900-8844. Als u liever anoniem wilt blijven, bel Misdaad Anoniem tel. 0800-7000.'