OV zoekt penningmeester

Bestuur n Oranje Vereniging Rijnsburg is opgericht in 1945 en bestaat over 2 jaar 70 jaar. 'Wij willen de liefde voor het Koningshuis en de saamhorigheid onder de inwoners van Rijnsburg vergroten. Dit doen wij door het organiseren van de Nationale Dodenherdenking in Rijnsburg, Bevrijdingsdag, de viering van Koningsdag, de alom bekende Feestweek en Kerst-Inn', zo laat voorzitter Robert Jan Heemskerk weten. Momenteel is de vereniging op zoek naar een penningmeester. Bent u een enthousiaste Rijnsburger, heeft u affiniteit met financiƫn, kunt u organiseren en vindt u het verenigingsleven belangrijk. Dan is dit wellicht iets voor u.

Als penningmeester is het van belang dat u ervaring heeft in het uitvoeren van allerlei financiƫle transacties. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en het opstellen van de jaarrekening. Als penningmeester bent u lid van het dagelijks bestuur en wordt van u verwacht dat u meedenkt bij het ontwikkelen van beleid en het richting geven aan de koers van de vereniging. Het dagelijks bestuur vergadert eenmaal per maand, voorafgaande aan de algemene bestuursvergadering.

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega welke: in Rijnsburg woonachtig is, affiniteit heeft met plannen en organiseren, past in het huidige bestuur en kan enthousiast en betrokken samenwerken binnen een team, vrije tijd op wil offeren ten diensten van de Rijnsburgse samenleving, affiniteit heeft met het Huis van Oranje, financieel en cijfermatig inzicht heeft, een boekhoudkundige achtergrond/ervaring heeft en vaardig is met diverse computerprogramma's.

Als penningmeester wordt u lid van het bestuur. Wij bieden u, een enthousiaste club bestuursleden en een pak met een oranje stropdas. We bieden u een mooie invulling van uw vrije tijd. Eerst meer weten? Neem dan contact op met onze secretaris secretaris@ovrijnsburg.nl of schrijf uw motivatiebrief en verstuur deze naar Oranje Vereniging Rijnsburg, Korte Voorhouterweg 13a, 2231 JH Rijnsburg.