Xmas Special Fridays & PopUpStage

Toneel n Sinds oktober wordt er op elke eerste vrijdag van de maand Fridays Café georganiseerd in de voorzaal van De Voorhof. Fridays is een nieuwe manier om Christenen en niet-Christenen tussen de 18 en 35 jaar op een laagdrempelige manier in contact te brengen.

De kersverse Rijnsburgse Toneelgroep PopUpStage speelde in mei jl. hun allereerste première. Deze voorstelling werd in september wegens groot succes nog eens herhaald.

Maak kennis met Firdays Café

Nu studeren zij speciaal voor de kerst een nieuw stuk in.

Kerst is altijd een bijzondere tijd en dus een goede reden om het grote publiek eens kennis te laten maken met het café.

Voor één keer laat het Fridays Café de leeftijdgrenzen varen en is iedereen van harte welkom op vrijdag 15 december a.s. vanaf 19.30 uur in de grote zaal van De Voorhof. Tijdens deze avond speelt PopUpStage het stuk 'Wat Kerst Voor Mij Betekent…?' In dit stuk geven mensen van diverse leeftijden op eigen wijze hun antwoord op deze vraag. Na afloop is er zoals gebruikelijk in een café alle gelegenheid om na te praten onder genot van een drankje en muziek. Kaarten zijn voor € 2,50 verkrijgbaar op de website www.popupstage.nl en voor € 5,- bij de deur. Hebt je toevallig al iets eerder op de avond? Na het toneelstuk (vanaf half 10) ben je ook zonder kaartje welkom om even een drankje te komen doen.