Afbeelding
Foto: pr

Gerard Mostert jr. lijsttrekker CU-Katwijk

Politiek n Tijdens de ledenvergadering van ChristenUnie Katwijk is Gerard Mostert jr. (28) door de leden verkozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart 2018 worden gehouden. Hij is op dit moment al de fractievoorzitter van de partij. Gerard Mostert jr. is getrouwd, opgegroeid in Rijnsburg en nu woonachtig in Katwijk. Hij is werkzaam als projectmedewerker bij ProDemos in Den Haag, naast zijn inzet voor ChristenUnie Katwijk. 'Als christelijk-sociale partij, willen we verder bouwen aan een waarde(n)volle samenleving in Katwijk. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen.'


Mooi resultaat collecten Diabetesfonds

Collecte n In de week van 30 oktober t/m 4 november hebben ruim 30 collectanten in Rijnsburg een collecte gelopen voor het Diabetesfonds. Deze huis aan huis collecte heeft het mooie bedrag van € 2450,00 opgeleverd.

In Valkenburg werd deze collecte ook gehouden. De opbrengst in het Rijndorp van dit jaar is €2151,28. De collecte is gelopen door 55 trouwe collectanten in Valkenburg. Zonder hun hulp en tijd was dit mooie bedrag niet tot stand gekomen. Namens het Diabetes fonds Nederland: collectanten maar ook de gulle gevers hartelijk dank voor uw bijdrage in welke vorm dan ook.