Intocht Sinterklaas

Valkenburg n Sinterklaas komt op zaterdag 25 november aan in Valkenburg. De sint en zijn pieten zullen met de pakjesboot om 14.00 uur aanmeren bij 't pontje aan de Rijn. Na alle kinderen te hebben begroet, wordt er vervolgens verder gefeest in 'de Peuk' (Rekreatiepad 3). Kinderen t/m groep 4 hebben hiervoor vrije toegang. Om 17.00 uur eindigt het kinderfeest met wat lekkers.


Inloopochtend

Ontmoeting n Iedere laatste vrijdag van de maand, 24 november, is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie en thee in de zaal van de Chr. Gereformeerde Kerk aan de Oegstgeesterweg 71. Jong en oud, iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie Nel Heemskerk 071-4025772 of Marja Zandbergen 071- 4028571.


Kaartavond

Buurtvereniging n Irissenstraat organiseert dinsdag 28 november weer een Klaverjas- en joker avond. Deze wordt gehouden in de Voorhof, aanvang 20.00 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen. Iedereen is van harte welkom.


Concert

Talentklas n Op vrijdag 24 november laten de leerlingen van Muziekschool Katwijk het beste van zichzelf zien en vooral horen. In De Burgt, aanvang 19.30 uur, kun je genieten van dwarsfluit, gitaar, klarinet, piano en viool. Je hoort solostukken, ensembles, bestaande en eigen nummers. Het belooft een leuke, veelzijdige avond te worden. De talentklas biedt leerlingen een programma met langere lessen, muziektheorie, workshops en af en toe een concertbezoek. De leerlingen zijn 10 tot 18 jaar en spelen verschillende instrumenten.