Dansen is plezier voor twee en met nog veel meer. | Foto: pr.
Dansen is plezier voor twee en met nog veel meer. | Foto: pr. Foto: pr

Met dansgroep Sjansee de voetjes van de vloer

n Elke vrijdagavond feest in Tripodia

Feest n Dansgroep Sjansee is een gezellige, enthousiaste en leuke dansgroep. De groep bestaat uit ongeveer 50 deelnemers met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 20 tot 90 jaar en ongeveer 10 vrijwilligers. Elke vrijdag avond komen zij bij elkaar in Tripodia en gaan de voetjes van de vloer.

De avond staat onder leiding van Marco van Rhijn en Karin van Maren. Op deze avonden worden verschillende dansen gedanst, zoals de Quickstep, Chachacha, Rumba, Engelse wals, Tango en de Pasa doble.

Er zijn vijf groepen. Elke vrijwilliger danst met een deelnemer. Maar er zijn ook deelnemers die met een andere deelnemer dansen.

Tussen de dansen door hebben we ook huisdansen; dat zijn groepsdansen, waarbij iedereen gezellig mee doet.

Op de laatste vrijdag van november is er een speciale avond die in het teken van sinterklaas en op vrijdag 1 juni 2018 is het jaarlijkse diplomabal. Op het diplomabal laten de deelnemers aan vrienden en familie zien, wat ze in het afgelopen dans seizoen hebben geleerd. Na afloop van deze avond krijgt iedereen een diploma en een aandenken.

Het is elke vrijdagavond weer een feestje om te dansen; ook als vrijwilliger heb je veel plezier en voldoening op deze avonden.

Sjansee is op zoek naar leuke, enthousiaste vrijwilligers die onze groep komen versterken. De Dansclub is niet aan leeftijd gebonden.

Nieuwsgierig? Ga gerust eens kijken op vrijdagavond in zalencentrum Tripodia aan de Hoorneslaan. Ook als je niet kunt dansen, ben je van harte welkom. We leren iedereen graag dansen.

De zaal is open vanaf 19.00 uur. Er wordt gedanst van 19.30 tot 21.45 uur.

Met speciale dansavonden en diplomabal

Kijk op dansclubsjansee.nl of FB-pagina dansclub sjansee voor foto's en video's om alvast in de stemming te komen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden betreft aangepast sporten in de gemeente Katwijk of voor meer informatie, neem contact op met:

jeffreydrost@welzijnskwartier.nl