Afbeelding
Foto: pr

Ga mee naar Oekraïne in 2018

Actief n Ook zin om de volgende vakantie eens iets heel anders te doen? Dan is dit uw kans.

Ben je een beetje sportief, heb je doorzettingsvermogen, wil je kennis maken met een andere cultuur in een bijzonder land? Of wil je graag bezig zijn met kinderen (van 7 tot 16 jaar) en houd je wel van een beetje basic? En wil je ook met je daden je geloof uitdragen? Ga dan van 30 juli t/m 14 augustus mee met Kamp Oekraïne 2018 (16e jaar) van Stichting Oekroe in Rijnsburg. Jaap de Mooij hierover: 'In de kampen willen we de kinderen, die vaak in bizarre omstandigheden leven, een zorgeloze tijd bieden met leuke kampspelen en natuurlijk verhalen uit de Bijbel. De kamp locaties zijn ruim 1.400 km verwijderd van het onrustige gebied.

Werk je liever met de handen, ga dan in mei/juni twee weken mee met

Handen Wapperen 2018 van Stichting Oekroe, om samen met Oekraïners een noodzakelijk gebouwtje voor kinderen/jongeren om te bouwen. De exacte weken worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Ruim 170 mensen uit Rijnsburg, Katwijk, Rouveen en wijde omgeving, gingen je al voor. De taal is geen probleem. Er zijn goede tolken. De minimum leeftijd is in principe 17 jaar.'

Geïnteresseerd? Kom dinsdagavond 21 november om 20.00 uur naar De Voorhof naar de informatieavond voor Kamp Oekraïne 2018 en Handen Wapperen 2018. Je krijgt dan allerlei info te horen en te zien. Je kunt ook alvast kijken op: www.oekroe.nl. en op Facebook.