Kinderdienst

Kerk n Een oproep aan alle kinderen van Rijnsburg: aanstaande zondag is er weer een geweldig leuke en mooie kinderdienst in de Immanuëlkerk, waarbij kinderkoor ZEP ook zal zingen. Het thema van de dienst is 'Hoe zal het in de hemel zijn?' Een mooi en wonderlijk thema. Bij dit thema hebben we de volgende opdracht voor de kinderen: Neem datgene mee naar de kerkdienst wat je het liefst mee zou willen nemen naar de hemel. Bijvoorbeeld je lievelingsknuffel, pop of misschien wel je fiets of step. Dit mag je voor de dienst vooraan in de kerk neerleggen/zetten. Nieuwsgierig geworden? Zorg dat je erbij bent zondag 19 november om 10:30 uur in de Immanuëlkerk.


Kerstverhaal schrijven

Oproep n De laatste weken van het jaar staan voor de deur. Tijd om ons voor te bereiden op de komende decembermaand en het nieuwe jaar. Woningen worden sfeervol verlicht. Binnen maken we het ook gezellig met de nodige kerstversiering, om uiteindelijk deze dagen met familie en vrienden door te brengen. De redacties van De Katwijksche Post en De Rijnsburger dagen hun lezers uit om een kerstverhaal te schrijven. De redacteuren zoeken de meest bijzondere verhalen uit en publiceren deze in de kersteditie van donderdag 21 december 2017. De gekozen verhalen worden ook gepubliceerd op de website allesoverkatwijk.nl. De schrijvers van de gepubliceerde kerstverhalen krijgen een leuke kerst attentie. Uw/jouw bijzondere kerstverhaal mag maximaal 1.000 woorden zijn. Datum van inzending uiterlijk maandag 11 december 2017 aan redactie@derijnsburger.nl.


Tips?

Nieuwtje n Heeft u iets leuks voor De Rijnsburger? Laat het ons weten via redactie@derijnsburger.nl of tel. 071 40 22 901.