Afbeelding
Foto: pr

Kwartetten tijdens de bingo voor ouderen

Welzijnskwartier n Op woensdag 29 november a.s. organiseren de vrijwilligers van Welzijnskwartier de maandelijkse bingo in de Voorhof te Rijnsburg.

Deze bingo begint 1 uur eerder dan gebruikelijk namelijk om 13.30 uur, omdat we van 14.30-15.30 uur een kwartetspel gaan spelen. Dit kwartetspel heeft als onderwerp ouderen en mishandeling op financieel gebied. Tijdens het spelen van dit spel komen allerlei situaties aan bod met betrekking tot dit onderwerp. Dit spel wordt gespeeld door deelnemers en vrijwilligers van de bingo met professionals op het gebied van financiën. Er zullen professionals, zoals o.a. iemand die iets kan vertellen over (levens) testamenten, iemand die kan vertellen over bewind voering en afwikkeling van nalatenschappen, mentorschap, Rabobank, GGD, gemeente Katwijk etc. zijn. Kom vooral langs voor de bingo, maar ook dit kwartetspel kan van groot belang zijn om mee te maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ria Paap via telefoonnummer; 071-4030669 of via de mail; riapaap@welzijnskwartier.nl


Pietenactie World Servants

Intocht n De leukste tijd van het jaar is aangebroken: Sinterklaas en zijn pieten zijn bijna in ons land.

En natuurlijk neemt de Goedheiligman zijn World Servants pieten mee, die – net als in voorgaande jaren – altijd in zijn voor een huisbezoekje, bijvoorbeeld op pakjesavond. De pieten zouden het ontzettend leuk vinden om de kinderen uit Rijnsburg en omstreken thuis te ontmoeten. Dit doen ze graag om de jongeren van World Servants Rijnsburg te steunen, zodat zij in de zomer van 2018 verder kunnen bouwen aan dokterswoningen in Myanmar.

Lijkt het u leuk om de World Servants pieten op bezoek te krijgen? Ga dan naar www.wsrijnsburg.nl voor meer informatie, tarieven en om een datum te reserveren.