Afbeelding
Foto: pr

Corinda de Mooy

Na een drukke en roerige tijd is Corinda toe aan een nieuwe start en daarbij hoort een frisse look. Corinda woont samen met haar zoontje Jared van tweeënhalf en is in het dagelijks leven werkzaam als psychologisch verpleegkundige. Stylist Annet ziet genoeg mogelijkheden voor een succesvolle metamorfose en wil de veranderingen vooral subtiel houden.

Kapsel en make-up

Corinda wil het haar laten groeien. Daarom is de achterkant geknipt om meer één lengte te creëren. Corinda heeft behoorlijk dik haar. Door dit met een tondeuse techniek uit te dunnen ontstaat er een mooie gladde, sluike long bob. Omdat Corinda snel wit wordt van donkere of warme kleuren, besluit Annet om het haar te kleuren in een astint in combinatie met een koele koperblond tint. Boven het oor zijn voor een speels effect twee grotere plukken in de koper tint gekleurd.

Nadat de basismake-up is aangebracht worden de wenkbrauwen mooi aangezet met een askleurige wenkbrauwpoeder passend bij de nieuwe haarkleur. De ogen worden aangezet met een donkere schaduw en zwarte mascara. De binnenkant van het oog wordt met een witte highlight aangezet. Op de wangen een mooie blush en op de lippen een rosé gloss voor net wat meer kleur en glans.

Long Bob, in between kapsel, is een goede oplossing voor iedereen die het haar wil laten groeien maar toch iets anders wil. Annet probeert verschillende stylingmethodes uit op het haar van Corinda. Met dit middellange kapsel is veel mogelijk. Vooral de grove vlecht bovenop valt in de smaak, maar ook de losse gladde bob staat Corinda goed. Het is belangrijk om goed te laten zien wat er op een eenvoudige manier mogelijk is. Zo krijgt Corinda een mini workshop hairstyling en visagie. Nog even op de foto en Corinda is er weer helemaal klaar voor.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding