Inloopochtend

Uitnodiging n Woensdag 1 november organiseren de vrijwilligers van de kerken in Valkenburg weer een inloopochtend.

Deze wordt gehouden in de zaal van de Hervormde Kerk aan de Kruisweg. Er is van alles te lezen. Ook is er een spellendoos aanwezig. Een ieder die zin heeft om even gezellig te babbelen, een kopje koffie te drinken of zo maar even binnen te lopen is van harte welkom tussen 10.00 uur en 11.30 uur.


Driftkickers in De Peuk

Uitnodiging n Op zaterdag 4 november is het tijd voor alweer de vijfde Peuk-session. Die avond vanaf 20.30 uur verwelkomen we De Driftkickers in jeugdsoos De Peuk in Valkenburg!

De Driftkickers zijn één van de populairste coverbands van Katwijk en omstreken. Met een lekkere rocksound, een originele repertoirekeuze en een spontane presentatie maakt het kwartet van ieder optreden een feest. Blikvanger van de band is de Spaans/Nederlandse zangeres Mary Prado. De Driftkickers ontstonden in 2001 als gelegenheidsformatie voor het Oranjerock Festival in Katwijk. Het vrolijke, zomerse repertoire van de groep sloeg zo aan dat de samenwerking al snel een permanent karakter kreeg. Sindsdien zijn ze één van de populairste coverbands in de regio.

Kaarten zijn voor € 5,00 per stuk in Valkenburg te koop bij Keurslagerij Timmers (Broekweg 2), Hoekstra Wheels (Torenvlietslaan 14) en Tankstation Jongeneel (Voorschoterweg 15a). Zolang de kaarten niet zijn uitverkocht, zijn ze ook op de avond zelf aan de deur bij De Peuk te koop. Toegang vanaf 18 jaar.


Sing In met Living Words

Jeugddienst n Op zondag 29 oktober staat er een Sing In op het programma met Living Words.

Het thema van deze dienst is 'Angst 2.0'.
Dit keer komt dominee Korpelshoek uit Katwijk over dit thema vertellen. Het lijkt misschien niet het meest vrolijke thema, maar het belooft wel een heel gezellige dienst te worden. Living Words is van de partij. Het wordt weer een mooie mix van nieuwe en bekende meezingers. De dienst begint om half zeven en wordt gehouden in de Hervormde Kerk aan het Castellumplein in Valkenburg.


Operatie Steenbreek

Meedoen n De gemeente Katwijk heeft zich aangesloten bij de landelijke campagne Operatie Steenbreek, www.operatiesteenbreek.nl

Met Operatie Steenbreek willen zij iedereen enthousiasmeren om 'versteende' tuinen te vergroenen. Samen met inwoners en bedrijven kunnen we het verschil maken en zorgen voor een klimaatbestendige en gezonde samenleving.

Op woensdag 8 november organiseren we daarom een 'Denk mee, doe mee'- bijeenkomst in de Burgerzaal van het gemeentehuis. Hoe kunt u als inwoner of ondernemer samen met de gemeente, een positieve bijdrage leveren aan het vergroenen van de leefomgeving. En hoe kunnen we met deze nieuwe ideeën in verschillende wijken Steenbreek onder de aandacht brengen?

Kom ook op 8 november en denk mee en doe mee met Steenbreek Katwijk. Wilt u bij deze avond aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen o.v.v. 'bijeenkomst Steenbreek' en uw naam naar mabenv@katwijk.nl