Reünie Zomers palet

Het is bijna zover. Op woensdagochtend 1 november a.s. in de Zwanenburg kunnen alle deelnemers van het Zomers Palet foto's bekijken die tijdens het Zomers palet zijn gemaakt. Bent u ook zo nieuwsgierig of u op de foto staat tijdens de fiets- en scootmobieltocht, het eet-en beweegspel, op de jeu de boule baan, de High tea, de heerlijke zelfgemaakte hartige hapjes, de theatervoorstellingen en nog veel meer, kom dan op woensdag 1 november a.s. naar Zwanenburg. De deur is open vanaf 10.00 uur. U hoeft zich niet op te geven.


Postzegelbeurs

Zaterdag 21 oktober houdt postzegelvereniging Katwijk-Rijnsburg een postzegelbeurs in wijkgebouw 'De Wiek', Fresiastraat 19 te Katwijk aan de Rijn. Er is volop gelegenheid zegels te ruilen, ook zijn er meerdere handelaren aanwezig. Ook kunt u de 'stuiver'boeken van onze vereniging inzien, wellicht vindt u daarin nog iets van waarde voor uw verzameling! Heeft u nog een oude verzameling in de kast liggen en wilt u weten of dat iets waard is? Kom langs en laat een deskundig lid van onze vereniging ernaar kijken. De zaal is geopend van 's ochtends tien tot 's middags half drie.


Voice of Joy in Vredeskerk

Op zondag 22 oktober a.s. wordt in de Vredeskerk in Katwijk een Zingend Gelovendienst gehouden. Aanvang 17.00 uur. Voorganger is de ds. G. Heeneman. Medewerking wordt verleend door het Rijnsburgse koor Voice of Joy onder leiding van C.Guijt. Het koor heeft een aantal prachtige liederen ingestudeerd om ten gehore te brengen en u mee te laten zingen. Organist is de heer W.Guijt. De gemeente zingt een aantal liederen. U kunt na afloop onder de koffie napraten.


Muziek en samenzang

In de Chr. Gereformeerde Eben Haëzerkerk aan de Oegstgeesterweg 71 wordt op zaterdag 28 oktober een muziek- en samenzangavond gehouden. Geestelijke liederen voor ieders gehoor vormen dan hoofdingrediënt. Niet alleen kan men luisteren, maar ook meezingen. Rode draad door deze avond is het thema 500 jaar Reformatie. Muzikale medewerking wordt verleend door organist Gerben Glasbergen en diverse andere musici uit de gemeente, waaronder veel jongeren. Ook is er een primeur: het eerste optreden van het kersvers opgerichte Eben Haëzerkoor, Het programma begint om 19.30 uur. Na afloop, ca. 20.45 uur is er tijd voor ontmoeting bij een kop koffie of thee met iets lekkers.