Griezeltocht

Valkenburg n Jivak organiseert dit jaar weer een griezeltocht. In de avond van zaterdag 28 oktober Kan iedereen komen griezelen op het bekende terrein van boer van Leeuwen. Er is geen minimum of maximum leeftijd. Bij de kleintjes is wel begeleiding van een volwassene gewenst. Dit dient u echter zelf in te schatten en te verzorgen. De route wordt per groep afgelegd. Je kunt jezelf of als groep inschrijven door te bellen naar 0617078051 of door langs Lannervalk 10 in Valkenburg te gaan. Na het inschrijven krijg je te horen welke tijd je verwacht wordt. De kosten bedragen € 2,00 per persoon. Tip: doe oude kleren en schoenen of laarzen aan.


Kaartavond

Buurtvereniging n Irissenstraat organiseert dinsdag 31 oktober weer de maandelijks en gezellige klaverjas- en joker avond. Deze wordt gehouden in de bovenzaal van de Voorhof, aanvang 20.00 uur. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen. U bent van harte welkom.


Aanmelden voor Bijbelquiz

Uitnodiging n Na het succes van de vorige jaren wordt voor de achtste keer op rij de jaarlijkse bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gespeeld. Iedere keer weer voor jong en oud een gezellige en leerzame avond in De Voorhof. Presentatrice van de bijbelquiz is Miep van der Woude. Natuurlijk is de quiz weer mooi vormgegeven met illustraties en filmpjes en zit vol doordenkertjes, interessante weetjes en humor.

Wilt u/jij ook mee doen, dan graag opgeven (het liefst in teamverband en wanneer dit niet lukt individueel) bij Jose de Jong, 06-10859501 of jose.dejong@icloud.com. Doe dit uiterlijk op 26 oktober. De toegang, koffie en thee zijn gratis; er is een collecte voor de onkosten. De zaal gaat om 19.30 uur open en om 20.00 uur start de quiz.