Inloopochtend

Ontmoeten n Op donderdag 19 oktober is er weer een inloopochtend in de Voorhof, van 10.00 tot 12.00 uur. De inloopochtenden zijn er voor jongeren en ouderen, samen of alleen gaand, oppasopa's en oppasoma's. Allen zijn van harte welkom. Loop gewoon eens binnen. Er zijn altijd mensen die je welkom heten en een praatje willen maken. Je kan sjoelen, een kaartje leggen of een spelletje doen. Maar je kan ook de nieuwste Rijnsburger alvast lezen. Het team van gastvrouwen en gastheren willen je graag ontvangen.


Aanrijding

Achterop n Op de Noordwijkerweg/Kloosterschuurlaan in Rijnsburg vond vorige week vrijdagmorgen een aanrijding plaats.Een voertuig remde om een afslaande auto ruimte te geven, de achteropkomende auto zag dit wel en stopte ook. Maar de derde achteropkomende auto zag hen niet stoppen en knalde op de tweede auto. Hierdoor knalde de middelste auto naar voren op het voorste voertuig. De opgeroepen ambulance keek de personen na, waarbij alleen de automobilist uit de middelste auto mee naar het ziekenhuis ging voor verder onderzoek. De achteropkomende auto had flinke schade evenals de middelste auto. Deze werden beide afgevoerd door een takelbedrijf. Het voorste voertuig had wel schade maar kon zijn eigen weg vervolgen. Het overige verkeer had door de aanrijding flinke last van vertraging op de route. Na het afvoeren van de voertuigen werd de weg weer vrijgegeven.


Botsing

Boom n Zondagavond wilde een automobilist wegrijden vanaf het tankstation aan de Katwijkerweg. Dit ging niet helemaal goed. De bestuurder trapte het gas in en knalde frontaal tegen een boom bij de Tulpenstraat. De twee inzittenden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.