Collecte

Opbrengst n In Valkenburg hebben de collectanten voor KWF een schitterend mooi bedrag opgehaald van 3277,03 euro. De organisatie van de collecte is daar erg blij mee. Iedereen bedankt voor de gulle gaven en de collectanten bedankt voor hun inzet.


Seniorenweb

Computerplein n Wilt u ook meer kunnen doen met uw tablet of computer? U leert het bij SeniorWeb Leercentrum 'Computerplein' in Katwijk. 'Samen Computeren' start op dinsdag van 10 t/m 12 uur en 14 t/m 16 uur en donderdag van 10 t/m 12 uur. Er is ruimte voor al uw vragen. De adressen van de locaties zijn: De Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62 te Katwijk dinsdagmorgen; de Burgt, Burgemeester Koomansplein 1 in Rijnsburg dinsdagmiddag; de Roskam, Turfmarkt 2, te Katwijk aan de Rijn op donderdagmorgen. Voor meer informatie neem contact op met Maria van der Plas Welzijnskwartier, bereikbaar op mariavanderplas@welzijnskwartier.nl en 0639871565.


Beatrix Spierfonds

Bedankt n Het Beatrix Spierfonds heeft in Rijnsburg het prachtige bedrag van 5771,- euro opgebracht. Heeft u de collectant gemist, maar wilt u toch nog een bijdrage overmaken. Dat kan via giro 969 of sms spier naar 4333 (eenmalig 1,50). Wij willen u, maar zeker ook de collectanten heel hartelijk bedanken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06 24626123.


Power of praying

Jeugddienst n Zondag 8 oktober is er om 9:30 uur een jeugddienst in de Voorhof die in het teken zal staan van de kracht van het gebed of ook wel power of praying. Spreker is ds. Arenda Haasnoot en de band TOV begeleidt de muziek. Van harte welkom.