De jonge schaatsers van RIJC zijn sportief bezig geweest. | Foto: pr.
De jonge schaatsers van RIJC zijn sportief bezig geweest. | Foto: pr. Foto: pr

Flitsende start schaatsseizoen RIJC

Leuk n Afgelopen weekend werd de Sleep Inn voor de RIJC- jeugd van 6 tot 16 jaar gehouden in de Stayokay te Noordwijkerhout.

Door middel van teambuilding, gezelligheid, sport en spel hebben de jeugdleden het nieuwe schaatsseizoen succesvol afgetrapt.
De zesvoudige leiding kon terugzien op een zeer geslaagd evenement, wat volgend jaar zeker weer herhaald zal worden. Er zullen dit jaar nog meer leuke activiteiten plaatsvinden.

Trainingen

Na een zomerseizoen vol met droogtraining starten in oktober de schaatstrainingen weer. De benjamin's, mini's en welpen starten op dinsdag 3 oktober 2017 om 16.30 uur op het ijs van de Leidse IJshal. Graag wel ruim van te voren aanwezig zijn, want het aantrekken van de schaatsen kost ook nog wat tijd. We willen graag om 16.30 uur starten en eindigen om 17.30 uur.

De junioren en pupillen starten maandag 2 oktober 2017 om 19.00 uur tot 20.00 uur in de Leidse IJshal aan de Vondellaan in Leiden.

De recreanten zijn weer van harte welkom op zaterdag 30 september 2017 om 09.00 uur tot 10.00 uur op het ijs van de Leidse IJshal.

Heb je zin om te schaatsen dan kun je lid worden door je op te geven bij Corry Kagenaar, Weegbree 10, telefoonnummer (4021726). Wil je meer weten van de RIJC kun je ook kijken op de site: www.rijnsburgseijsclub.nl.