Afbeelding
Foto: pr

Blij n Shirley van Schaik is 27 jaar en woont samen met Hans en hun vierjarig zoontje Damian. Ze is werkzaam bij de Kwantum. In haar vrije tijd doet ze aan gamen en houdt ze van zwemmen.

Haar grootste passie is diamond painting. Een schilderij maken met gekleurde kristallen steentjes met behulp van een motief. Op dit moment is haar haar uitgebleekt, dof en pluizig.

Shirley was overal voor in, behalve korte stekeltjes. Het droge hooggeblondeerde haar met flinke uitgroei verdient een serieuze aanpak. Styliste Annet koos ervoor om het haar terug te kleuren naar een natuurlijke kleur met een leuke twist. Met de waterball techniek krijg je een mooie diepe aanzet met in de lengte en punten een mooie nuance. Om de kwaliteit van het haar te verbeteren wordt er een demi permanente colour touch kleuring gebruikt die voor veel extra glans zorgt. Met als special effect een poeder roze-lila tint in de punten. Het haar wordt niet geknipt met kam en schaar maar volledig ingekort en uitgedund met de tondeuse met als resultaat een op maat gesneden coupe die veel techniek en gevoel vereist. Om het haar weer mooi glad en soepel te krijgen krijgt Shirley een plantaardig vochtregulerend haarmasker.

Met camouflage en foundation wordt het gezicht geëgaliseerd. Daarna met een matte poeder afgewerkt. Met highlight en blush word het gezicht geshaped. De ogen worden vrij licht opgemaakt en met een wit kohlpotlood aangezet om met zwarte mascara te finishen. Een donkerblonde wenkbrauwpoeder geheel in de stijl van haar nieuwe haarkleur. En tot slot een zachtroze glosse op de lippen.

Annet droogt het haar met een gladmakende crème om zo pluizig haar tegen te gaan. Ook gebruikt ze een stijltang om het haar nog gladder te maken. Styliste Annet laat Shirley diverse manieren zien om haar kapsel thuis te stylen en geeft nog wat tips om het haar mooi en verzorgd te houden. Shirley is blij met het resultaat.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding