Afbeelding
Foto: pr

Kleurwedstrijd

GOR n In verband met de viering van haar 40 jarig bestaan organiseert het Genootschap Oud Rijnsburg een kleurplaatwedstrijd voor de Rijnsburgse basisscholen. De leerlingen van de groepen 7 en 8 hebben onlangs van het GOR kleurplaat ontvangen met de opdracht deze zo mooi mogelijk in te kleuren en vervolgens af te leveren in het museum aan de Oude Vlietweg 6. Dat kan op woensdag- en zaterdagmiddag van 13 tot 16.00 uur. Er zijn leuke prijzen te verdienen, dus doe mee.


Jeugddienst

Thema n Scherpe randjes! Dit is het onderwerp van de jeugddienst welke zondag 10 september om 17.00 uur in de Immanuelkerk wordt gehouden. De lieve, vredige boodschappen uit de Bijbel kennen we wel en horen we ook graag. Maar hoe zit dat als je wel het slechte pad bewandelt? Ben je verloren als je Jezus niet kent? Wat zegt de Bijbel hierover? We halen de scherpe randjes er niet af deze keer. Tiemen Westerduin zal over dit pittige thema spreken en Romans Twelve verzorgt de muziek.


Grip op de Knip

Dit n is een stichting die inwoners van de gemeente Katwijk hulp biedt bij financiƫle problemen of schulden. www.gripopdeknipkatwijk.nl of 06-22062590.