Afbeelding
Foto: pr

Café de Melkboer en Los Akoestos in Brasserie Het Dorpshuis

Valkenburg n Zin in een ontspannen avondje vòl akoestische popklassiekers en hits van Nederlandse bodem? Kom dan op zaterdag 9 september naar Brasserie Het Dorpshuis.

Gedurende de hele avond zullen de bands 'Café de Melkboer' en 'Los Akoestos' de avond muzikaal invullen.

Café de Melkboer staat bekend om haar akoestische tunes met een ambachtelijke basis qua instrumenten: bas, akoestische gitaar, accordeon, cajun en heel veel zang. In het repertoire van Café de Melkboer worden alle genres uit de popmuziek vertegenwoordigd: van een samenzang van John Mayer en The Eagles tot een ode aan Henk Wijngaard of Rubberen Robbie. Kortom: een programma vòl verrassingen.

De dame en heren van Los Akoestos pakken het muzikale stokje over met meerstemmig gedragen akoestische nummers. Deze kleurrijke groep muzikanten heeft zich volledig gestort op nummers van Hollandse bodem zoals: 'De vlam in de Pijp', 'Manuela' en 'Mexico'. Af en toe gaan ze over de grens met de mooiste hits van onder andere The Beegees en Mumford & Sons.

De muzikale avond gaat van start om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 00:30 uur. Entree is gratis. Consumpties zijn verkrijgbaar via muntverkoop.