Afbeelding
Foto: pr

FietsSponsorTocht levert € 14.700 op

Vervolg n voorpagina.

Mariska en Evelien vertellen over Villa Ticca: 'Sinds 2003 ondersteunen wij alleenstaande tienermoeders door hen een professionele dagopvang te bieden. Hierdoor hebben de moeders de mogelijkheid een opleiding te volgen of te werken. Dit voorkomt dat deze moeders in bijvoorbeeld de prostitutie terecht komen of hun heil zoeken in verdovende middelen. Dat is in dit arme deel van Quito allerminst ondenkbaar. Met de financiën samengebracht door de fietsers en alle gulle donateurs wordt geïnvesteerd in deze jongeren. Ze worden begeleid in hun studiekeuze, ontvangen een studiebijdrage en worden gemotiveerd vol te blijven houden. Ze zijn geen wees, maar hebben ook geen warm thuis', aldus Mariska en Evelien.

Vanaf Harmelen volgden de fietsers de Oude Rijn die leidde langs Woerden, Alphen a/d Rijn, Zoeterwoude, Leiden en het eindpunt Valkenburg. In Herberg Welgelegen werd de dag afgesloten met een welverdiend biertje en met een heerlijke maaltijd.

Stichting Hands & Feet gelooft dat kinderen zijn geschapen naar Gods beeld en de aandacht verdienen die ze nodig hebben. Frank van Delft: 'We geloven dat dit project echt impact heeft op levens van jongeren met anders beperkte kansen. Bedankt aan een ieder die hieraan heeft bijgedragen.' Meer informatie? www.handsnfeet.nl