Jeu de boules was een van de activiteiten tijdens Zomers Palet. | Foto: pr.
Jeu de boules was een van de activiteiten tijdens Zomers Palet. | Foto: pr. Foto: pr

Zomers Palet bijna weer voorbij

Senioren n Het is alweer de laatste week van het Zomers Palet. En het is mooi geweest. Veel plezier, goede opkomst en leuke dingen gedaan.

Het Jeu de boule evenement was groot. Een echte sport, waar vele ouderen aan mee kunnen doen. Lekker buiten en veel gezelligheid. De quiz tijdens het Noordzee Zomerfestival was er één om alle oude herinneringen weer op te halen en de oude verhalen weer leven in te blazen.

Eet en beweeg

Het is goed om te weten hoeveel je moet bewegen om een blokje kaas weg te bewegen.

Eerst nadenken en dan eten, maar ook eens iets lekkers eten, en er wel wat voor doen om de calorieën weer kwijt te raken is een ervaring om niet meer te vergeten. Onder leiding van Jeanne van Duijn bewuster eten en drinken betekent ook plezier krijgen in bewegen.

Sweet Memories

Een voorstelling met veel zingen en natuurlijk de laatste dag van het Zomers Palet. De afgelopen weken zijn snel gegaan. Wij als Welzijnskwartier willen iedereen bedanken voor de prettige samenwerking. Samen met iedereen van de Binders, Oranje Vereniging Rijnsburg, Westerhaghe Boules Vrienden, Noordzee Zomerfestival, Katwijks museum, de Wilbert, Topaz Overduijn, onze buitenlandse bakdames bij het maken van de heerlijke buitenlandse hapjes en de Algemene Bond voor Ouderen in Katwijk is de zomer voorbij gevlogen. Ook Aad van Duijn met zijn optimisme en zijn gezellig muziek maakte deze weken onvergetelijk voor al onze oudere deelnemers in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. De vele foto's en herinneringen worden vertoond op woensdagochtend 1 november a.s. in Zwanenburg.