179 kinderen vertrokken voor Kamp Leusden. | Foto: PR
179 kinderen vertrokken voor Kamp Leusden. | Foto: PR Foto: Esdor van Elten

Kamp Leusden 2017 zit er weer op!

kamp n Zaterdag 8 juli stonden er op het parkeerterrein van Flora Holland aan de Laan van Verhof heel veel vaders, moeders, opa's en oma's.

En dat allemaal om de 179 kinderen en 37 man/vrouw leiding uit te zwaaien die in 4 bussen vertrokken naar het YMCA Kamp in Leusden voor Kamp Leusden Rijnsburg 2017. Deze kampen zijn er al meer dan 50 jaar! Rond 15.45 uur kwam men aan in Leusden. Op maandag hebben we het Meander-ziekenhuis in Amersfoort bezocht. Maar dan ook met 3 kids tegelijk. Gelukkig niets ernstigs hoor! Ook dit jaar kregen we bezoek van de brandweer. Twee wagens van de brandweer met wel 12.000 liter water aan boord hebben voor een waar waterspektakel gezorgd. Kijk gerust eens op www.facebook.com/kamprijnsburg.

Natuurlijk zijn ook de vertrouwde kampspelen gedaan zoals levend stratego, douanespel enzovoort. Het was prachtig kampweer. Op woensdag zijn we in het sportfondsenbad in Amersfoort geweest. Dit keer met bussen naar het zwembad en dat kwam super uit, want her regende die dag behoorlijk ! Het thema van de Bijbelverhalen was: 'WWJD?' (Wat zou Jezus doen ?) Voor je het wist, was het al weer vrijdag, met de traditionele Bonte Avond. Zaterdag 15 juli zijn we 's morgens om ca 11.30 uur weer teruggekeerd in Rijnsburg. Moe, een beetje vuil maar voldaan kwamen kinderen en leiding weer op het parkeerterrein van Flora Holland . Op naar Kamp Leusden Rijnsburg – Leusden 2018, zoals altijd in de eerste vakantieweek van de basisschool!