Zondag 23 juli wordt in de boeketdienst om 19.00 uur in de Immanuëlkerk aan de Kerkstraat in Rijnsburg aandacht aan dit vertrek gegeven! Zorg dat je er bij bent. | Foto: PR
Zondag 23 juli wordt in de boeketdienst om 19.00 uur in de Immanuëlkerk aan de Kerkstraat in Rijnsburg aandacht aan dit vertrek gegeven! Zorg dat je er bij bent. | Foto: PR Foto:

Kamp Oekraïne 2017 vertrekt

kamp n DV Maandagmorgen 24 juli, 's morgens al om 3.30 uur, vertrekt een groep van 24 vrijwilligers uit Katwijk, Rijnsburg e.o. van Stichting Oekroe vanuit het Dorpskantoor aan het Burgemeester. Koomansplein in Rijnsburg voor Kamp Oekraïne 2017, na een bemoediging uit de Bijbel, richting Oekraïne. Daar wordt op 3 locaties zo'n 200 kansarme kinderen van 8 tot 15 jaar een fijne vakantie aangeboden waarin hun ook gewezen wordt op de Liefde van God. Ook bent u hartelijk welkom om de Kamp Oekraïne gangers uit te zwaaien en een hart onder de riem te steken! De koffie en thee staan klaar, ja u leest het goed, vanaf 03.00 uur! De ervaringen in Oekraïne zijn te volgen via www.oekroe.nl en op Facebook. Wilt u ons ook in uw gebed gedenken? Dinsdag 8 augustus keert men, bij leven en welzijn, 's avonds om 19.30 uur terug op het Burgemeester Koomansplein in Rijnsburg. Info: Jaap de Mooij, info@oekroe.nl.